Byt 2+1, Františka Hajdy, Ostrava – Hrabůvka

default

Představuji Vám nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v 7. nadzemním podlaží ze 12. v domě s výtahem a po revitalizaci. Bydlení vhodné pro rodiny, páry, ale díky bezbarierovému přístupu i pro ty, kteří hledají bezbarierové bydlení.

Byt je v původním, ale udržovaném stavu. V pokojích jsou zachovalé parkety. Okna pokojů jsou orientována na jihovýchodní stranu s výhledem do zeleně a na vrcholky Beskyd.

Technické parametry bytu:

-oba pokoje jsou o stejné vellikosti cca 3,4 x 5,5 m

-kuchyně 2,5 m x 3,4 m

-chodba 1,6 m x 3,4 m

-koupelna 1,6 m x 1,5 m

-wc 1m x 1m

S prostory kuchyně, chodby a sociálního zařízení se dá při rekonstrukci pracovat a například prostor koupelny se dá při rekonstrukci zvětšit.

Sklepní kóje je umístěna na stejném podlaží s bytem, takže to k ní máte doslova jen pár kroků.

Měsíční platby jsou ve výši 4380 Kč/měsíc.

Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdáleností a snadnou dostupností autem i MHD. Nedaleký Bělský les poté nabízí sportovní a oddychové aktivity se spoustou stezek, hřiští , posezení v příjemných restauracích, nedaleký letní aquapark se sportovním areálem. Bydlení vhodné pro aktivní lidi, ale i pro ty, kteří hledají po celodenním shonu odpočinek a klid.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky volejte makléři. Pokud je toto nabídka , která Vás zaujala, zavolejte a pojďme se společně podívat!!!

https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+1/ostrava-hrabuvka-frantiska-hajdy/3285009484